Prva strana


PROGRAM ZA TRGOVINE


PROGRAM ZA UGOSTITELJSTVO

 
 
 
   
Poslovni profil


Obod Niš je preduzeće osnovano 1990. god. kao regionalni servis rashladnih uredjaja i veš mašina. Osnivač je g-din Zoran Nikolić, veliki poznavalac rashladne tehnike i projektovanja. Na svom razvojnom putu otvara veleprodaju i maloprodaju bele tehnike i rezervnih delova za kućne aparate i komercijalne rashladne uredjaje. 1994.god. pokreće
sopstvenu proizvodnju rashladnih vitrina i frižidera za komercijalnu namenu i tu ga kupci prepoznaju kao visokokvalitetnog proizvodjača zbog dizajna a posebno zbog kvaliteta ugradjenog materijala. OBOD NIŠ proizvodi rashladne uredjaje isključivo od kiselootpornog prohroma, što se pokazalo kao pun pogodak jer se u medjuvremenu pojavio HACCP, standard evropske unije, po kome su strogo definisani materijali u rashladnim uredjajima sa kojima namirnice dolaze u kontakt, a to su upravo materijali sa kojima je OBOD NIŠ i do sada radio. OBOD NIŠ poseduje od samog početka ATEST o kvalitetu jedine merodavne ustanove u Srbiji- AD KVALITET NIŠ.
Danas je OBOD NIŠ partner velikim kompanijama u pogledu kompletnog opremanja, od projektovanja do montaže za: mlečne hale na pijacama, farmaceutske kuće, veleprodaje, maloprodaje, supermarkete, hotele, restorane, kafiće, pekare, mesare, poslastičare, picerije itd.
Pored sopstvenih proizvoda u cilju opremanja objekata OBOD NIŠ je direktni uvoznik i zastupnik nemačke firme TEGOMETAL - GERMANY koja se bavi proizvodnjom polica i rafova za super i megamarkete, i uvoznik opreme iz Italije. Kao velika prednost, kažu partneri, navodi se kratak rok isporuke i tačnost isporuke. Garantni rok se podrazumeva. Ključ u ruke prilikom opremanja svojih supermarketa dobili su partneri koje možete naći u referentnoj listi.
Naš moto je: JEDNOM SA NAMA-UVEK SA NAMA
Dobrodošli !

» Direkcija

Nalazi se u stogom centru Niša, u Rajićevoj uluci, br.13.


 

» Proizvodnja

Na izlazu iz Niša prema Leskovcu, na starom autoputu Beograd-Skoplje, na površini od 8000m², nalaze se naše proizvodne hale površine 1800m².

 

 

 

 

 

 
© 2002-2011, Obod D.O.O - sva prava vlasnika materijala zadržana